Принц Чарлз заминава за вилата си в Уелс, за да преживее

...
Принц Чарлз заминава за вилата си в Уелс, за да преживее
Коментари Харесай

След разговор с Хари: Чарлз се затвори във вилата си

Принц Чарлз заминава за вилата си в Уелс, с цел да преживее уединено загубата на татко си. Той е отпътувал внеднага след погребението на принц Филип.

Но преди този момент е имал персонална среща в двора на замъка Уиндзор с двамата си сина, където те започнаха „ дребни стъпки “ към помиряване след интервюто на Хари и Меган с Опра Уинфри .

Дълбочината на техния раздор разкрива фактът, че Чарлз и Уилям избраха да се срещнат с Хари дружно, с цел да няма тълкования в тълкуването на диалога по-късно, заяви Дейли мейл.

Старши кралски вътрешен човек сподели: „ Очевидно след международните последствия от изявлението за Опра доверието би трябвало да бъде възобновено.

„ Чарлз, Уилям и Хари се възползваха от опцията да приказват и да наваксат лице в лице след доста месечна разлика.

Те прекараха малко време дружно навън, поради рестриктивните мерки на Covid, а също и без личен състав, в това число и придворни, които да подслушват диалога.

„ За Чарлз и Уилям беше значимо двамата да са дружно. Това значи, че нищо, за което се приказва, не може да се пояснява неправилно в бъдеще. 

Кейт също участва на части от диалозите, някои от които се организираха във Frogmore Cottage, дома на Хари в региона на замъка Уиндзор, съгласно The ​​Sun. 

Предвид напрежението, подбудено от изказвания за расизъм и нехайно държание от страна на кралското семейство, поради които Меган сподели, че страда от проблеми с психологичното здраве, цялостно доближаване не е настъпило.

Друг старши кралски вътрешен човек сподели: „ Има доста болежка и пострадване и от двете страни, тъй че това помиряване ще се реализира с бебешки стъпки.

„ Първо, те би трябвало да решат някои съществени правила за това по какъв начин да работят за напред по метод, който кара всички страни да се усещат сигурни и предпазени “.

Най-важното е, че Чарлз и Уилям имат поддръжката на кралицата, с цел да се оправят със обстановката.

Източникът изясни: „ Кралицата ясно даде знак на старшите съветници, че поддържа Чарлз и Уилям и е разочарована от аспектите в изявлението на Хари и Меган “. 

Хари остава в Уиндзор, като източник разкри, че може да остане за 95-ия рожден ден на кралицата в сряда, преди да се върне при бременната си брачна половинка в Калифорния по-късно през седмицата.

Но Чарлз реши, че би трябвало да размишлява самичък и на мира в своето уелско укритие - преустроена плантация за 1,2 милиона английски лири.

 Кралският взема решение, че би трябвало да размишлява насаме в мир в своето уелско укритие, преустроена плантация на стойност 1,2 милиона паунда в Brecon Beacons (на снимката)

Смята се, че брачната половинка му Камила е останала в Лондон, където продължава с частните си задължения.

„ Чарлз желае да размишлява самичък. Той също по този начин желае да участва на хилядите писма, изпратени до него като съболезнования за гибелта на татко му.

Той изцяло осъзнава, че това е извънредно значим миг в живота му и се усеща по този начин, като че ли има тежестта на света на раменете си ", споделя източникът.

" През целия си живот той е възпитаван като престолонаследник, само че принц Филип беше патриарх на фамилията.

За една нощ това се промени и му се отрази както в професионален, по този начин и в персонален проект.

Той се нуждае от време да намерения и да обмисли бъдещето на кралското семейство след доста сложната седмица. ", споделя още източникът от двореца.

Daily Telegraph заяви, че Чарлз и Уилям възнамеряват огромна " среща на върха " за бъдещето на монархията след гибелта на принц Филип.

Двамата директни наследници ще възнамеряват какво би трябвало да вършат.

Очаква се принц Едуард и Софи Уесекс да поемат по-съществени функции, с цел да запълнят празнотата, оставена от херцога и херцогинята на Съсекс.

Уединеният парцел с три спални е леговище на Чарлз и Камила в Уелс от март 2007 година, те нормално прекарват няколко седмици там годишно.

Източникът прибавя: „ Няма по-добро място за Чарлз да се помири с тъгата си и да стартира да мисли за бъдещето си.

" Той би трябвало да вземе поради продължаващото напрежение сред Уилям и Хари, което няма да бъде елементарно позволено. "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР